Thursday, July 2, 2009

A negyedik Ausztral Tom epizod!

JULIUSBAN VAGYUNK! Akkor, adom, csak neked, egy uj videot! Ma, ez nem egy igazi nyelvlecke, pedig egy kulturalis epizod. Kepzeld hogy egy ausztral elelmiszerboltban van ilyen sok magyar kaja! Annyira jol nez ki az ausztral csabai, mint a magyar csabai? Írj nekem, és persze ne felejts feliratkozni a videóimra! :)

8 comments:

  1. :DDD Ausztál Csabai ??? :DDDD ez döfi :D

    ReplyDelete
  2. A Danish Salami ize jobban hasonlit a magyar izekre...

    ReplyDelete
  3. New York City- ben, nincs felhozatal ilyen dolgokbol. Ott, csak egy kis hentes van, annal lehet magyaros cuccokat venni.

    ReplyDelete
  4. Nagyon jó a nyelvérzéked! Excellent!!!

    ReplyDelete
  5. Az igazi friss magyar kolbász az igazi. Hidd el Tom, ha megkóstolnád anyukám főztjét, nem szeretnél elmenni. :-) Az én kedvenc ételeim a marhalábszárpörkölt, székelykáposzta és a kolbász. Te miket szeretsz?

    ReplyDelete
  6. Ez lol. Lehet csabai kolbászt kapni???:P Sajnos annyira nem hasonlít az igazi békéscsabai kolbászra, de jó, hogy kis városunk nevezetessége még a világ másik felén is megtalálható. =)

    Megint Bogi voltam. ^.^

    ReplyDelete
  7. Hihetetlen, Dublinban se lehet semmi ilyesmit, csak lengyel cuccokat, kiveve van ket magyar bolt ahol lehet. Lengyel, lett, roman, orosz boltok dogivel, lengyel dolgoknak a Tescoban sajat polcuk van..

    ReplyDelete
  8. Én megkóstoltam ezeket a magyarnak titulált szalámikat, hát még hírből sem ismerik az igazit. Ahol magyar szalámit és kolbászt tudsz venni Sydney-ben az Bondi Beach-en a KEMENY'S magyar bolt melletti orosz bolt. Ne kérdezzétek miért!
    U.I.: "Magyar" kolbászból még a HANS márkájú a legjobb, az talán picit hasonlít az igazira.

    ReplyDelete

Ausztrál Nylevlecke 21

Hello again everyone! What a pleasure to start the new year with you.  If you're game, let's go through the latest video which I upl...