Saturday, June 20, 2009

Ausztrál Tom - Ausztrál Nyelvlecke 2.

A masodik epizod!

3 comments:

  1. It's nagyszerű!
    I am lenyűgözve!
    I hope you'll folytat it.

    ReplyDelete
  2. Üdvözöllek innen Magyarországról. Elámultam azon, hogy egy ilyen kicsi ország egyedi nyelvét tanulod, sőt már egész jól beszéled.Nem vagyok veled egy korosztály, mert már a nagymamád lehetnék,az unokáim is felnőttek,19, 20, 22 évesek, de ez ne zavarjon.Küldök a magyar nyelvről egy mókás írást,( ha sikerül) nagyon szórakoztató, remélem elnyeri a tetszésed. Addig is egy magyar szólás: ha valaki gyorsan elinal valahonnan, azt mondjuk, hogy bottal üthetjük a nyomát. Egyébként a blog.nlcafe.hu van két blogom elérheted: jega.blog.nlcafe.hu és ibolya.blog.nlcafe.hu Ha blogbejegyzéseim elolvasod, azt is megtalálod, hogy szeretem Ausztráliát, és ha újra születhetnék, akkor ott lenne jó élni. Üdvözöl Jega.

    ReplyDelete
  3. When I first heard about your blog, I was like "I'll have to see it!". You're good, I rly like this vid, I hope you enjoy doing this, because we like watching the results! ;)
    Greetings from Hungary: Fruzsi

    ReplyDelete

Ausztrál Nylevlecke 21

Hello again everyone! What a pleasure to start the new year with you.  If you're game, let's go through the latest video which I upl...